Redmax
Redmax
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Implementatie, middels modellen, structuur en samenwerking

woensdag 15 maart 2017 - 12:30 - 13:30

Beschrijving sessie
Praktijkcase over eHealth-implementatie bij GGZ Breburg. Ondanks een heldere visie van GGZ Breburg lukte het niet om grote aantallen cliënten online blended care te bieden. Tijd voor een nieuwe aanpak: samen met de zorgprofessionals en de leverancier van het online platform. Deze aanpak resulteerde in enthousiasme, in beweging, in ervaren meerwaarde en een interne beweging richting adoptie. Tijdens deze sessie wordt toegelicht hoe een theoretisch model, een implementatie structuur en samenwerking tussen een externe projectcoach en interne projectleider tot resultaat leiden.

Biografie sprekers
Suzanne van Opstal is projectleider E-Health bij de zorggroepen Volwassenen en Senioren van GGz Breburg. Vanaf oktober 2015 houdt zij zich bezig met de ontwikkeling en implementatie van e-health binnen de ggz. Naast haar rol als projectleider is zij momenteel manager bedrijfsvoering in opleiding. Hiervoor was zij werkzaam als verpleegkundige, ROM-functionaris en projectconsultant bij enkele grote projecten binnen GGz Breburg (o.a. invoering van ROM en implementatie van zorgpaden).

Anke van Horne is werkzaam als adviseur eHealth bij Redmax, adviesbureau in digitale zorg. Voorheen heeft ze ervaring opgedaan binnen verschillende sectoren in de zorg, zowel in de VVT- als GGZ-sector. Na het afronden van een succesvol implementatietraject binnen een zorginstelling heeft Anke de overstap gemaakt naar Redmax waar ze zich dagelijks focust op de implementatie van digitale zorginnovaties. Door haar positieve en proactieve aanpak, gecombineerd met haar achtergrond in de psychologie, creëert Anke draagvlak en brengt ze mensen in beweging.

Gegevens

Datum:
woensdag 15 maart 2017
Tijd:
12:30 - 13:30